Datum
zo. 25 sep.
Tijd
09:30
Locatie
Vredenburgplein
Prijs
gratis
Word member
Voertaal
Koop tickets

De Utrechtse Boekenmarkt

Eindelijk weer een nieuwe editie van de grootste boekenmarkt van Utrecht! Bijna tweehonderd kraampjes met literatuur, poëzie, verhalen, strips, bijzondere uitgaven en bibliofiele parels. Meer informatie volgt naarmate het festival nadert, maar zet deze dag vast in je agenda.

Soort

Boekenmarkt
Datum
zo. 25 sep.
Tijd
09:30
Locatie
Vredenburgplein
Prijs
gratis
Word member
Voertaal
Koop tickets

Voor boekhandelaren:

Onder de naam De Utrechtse Boekenmarkt wordt op zondag 25 september 2022 een (antiquarische) boekenmarkt georganiseerd op het Vredenburg te Utrecht.

Heeft u een boekhandel die een antiquarisch assortiment kan aanbieden? Dan is het mogelijk om een kraam te huren op onze boekenmarkt. Voor €60,50 euro ex.btw. kunt u een marktkraam huren.

Via dit formulier is het mogelijk maximaal 3 kramen te reserveren. 


Wilt u een kraam op de Utrechtse Boekenmarkt?
• De markt start om 09.30 en eindigt om 17.30.
• Een plaats op de grote Utrechtse Boekenmarkt kost 60,50 euro of 85,29 euro inclusief parkeerkaart (prijzen excl. btw). 
• Als u het formulier invult, krijgt u van ons een bevestiging. Later dit jaar volgt dan een betaalverzoek. Bij het voldoen van de betaling gaat u impliciet akkoord met het beheren van een marktkraam van 09.30 tot 17.30 (later starten of eerder vertrekken is niet mogelijk) en gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
• We behandelen alle aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.