Datum
ma. 20 mrt.
Tijd
19:00
Locatie
Achter de Dom 14, Utrecht
Prijs
10,- (30,- incl. boek) (members gratis)
Word member
Voertaal
Engels
Koop tickets

ILFU Book Club: Helle Helle over 'BOB'

Dit evenement is geweest

In maart staat BOB van Helle Helle centraal in de ILFU Book Club. De Deense auteur komt naar Utrecht om samen met ons het boek te bespreken. Op 20 maart ben je welkom bij ons op de ILFU redactie voor een gesprek en interview onder leiding van Dieuwertje Mertens.

Datum
ma. 20 mrt.
Tijd
19:00
Locatie
Achter de Dom 14, Utrecht
Prijs
10,- (30,- incl. boek) (members gratis)
Word member
Voertaal
Engels
Koop tickets

Over BOB

Bob en ik, de hoofdpersoon van BOB, verhuizen naar een woning boven een tankstation in Kopenhagen. Bob weet niet wat hij wil studeren, maar wel dat hij een baantje moet zien te vinden. In Sømandshotellet gaat hij aan de slag als receptionist en daarnaast springt hij bij waar hij kan. Wat Bob zeker weet, is dat hij een toekomst wil met ik en zich ook kan voorstellen kinderen met haar te krijgen. Hij klemt haar hand zo stevig vast dat die knak zegt en zoent haar haren. Maar ‘ons’ komt nauwelijks aan de orde, de ik beschrijft alleen Bobs wereld, niet die van haarzelf en amper die van hen samen.

ILFU Book Club met Helle Helle

Adres: Achter de Dom 14, Utrecht
Inloop v.a. 18:30
Aanvang 19:00
Prijs: 10,- (of 30,- incl. BOB), inclusief koffie en thee
Prijs Members: gratis (reserveer je plek via het Mijn ILFU Dashboard)

Over Helle Helle

Helle Helle (1965) ontving alle grote Deense literaire prijzen. Haar boeken zijn in 22 landen vertaald, onder meer in het Japans en het Engels. Eerder verschenen bij Querido de romans Als je wilt en zij. Haar negende novelle, BOB, werd unaniem juichend ontvangen door de Deense pers.