Datum
di. 27 jun.
Tijd
19:00
Locatie
Achter de Dom 14, Utrecht
Prijs
€10 (members gratis)
Word member
Voertaal
Nederlands
Koop tickets

ILFU Book Club: Sacha Bronwasser

Dit evenement is geweest

In juni bespreken we in de ILFU Book Club het tweede boek van Sacha Bronwasser Luister (2022). Sacha Bronwasser is schrijver, spreker, kunsthistoricus en curator, in wisselende volgorde. Zij debuteerde in oktober 2019 met Niets is gelogen, dat heel goed ontvangen werd. Op 27 juni heten we je graag welkom op de ILFU redactie voor een live boekenclub. Het gesprek zal begeleid worden door Gijs Wilbrink.

Datum
di. 27 jun.
Tijd
19:00
Locatie
Achter de Dom 14, Utrecht
Prijs
€10 (members gratis)
Word member
Voertaal
Nederlands
Koop tickets

Over Luister

Het nieuws reisde snel, zoals dat soort nieuws doet. Ik wist dat het ook over jou ging zodra het eerste bericht uit Parijs kwam. Bijna zes jaar geleden nu, op een vrijdag de dertiende. Een datum als een slechte grap. Online meldden allerlei mensen zich 'veilig'. Vrienden, een nichtje, een ver familielid. Oud-studiegenoten, mijn eigen oud-leerlingen. Exposanten van de fotobeurs, je vakgenoten. Anderen, vage kenissen: het verbaasde me hoeveel bekenden aan de rand van het wereldtoneel rondhingen. Jij was daar ook, Flo, en op jouw profiel bleef het stil. Akelig stil, zegt men dan.

Luister, de tweede roman van Sacha Bronwasser, neemt de lezer mee naar het Parijs van de jaren tachtig en nu, in een zinsbegoochelende zoektocht naar identiteit, vriendschap en schuld.

De ILFU Book Club komt acht keer per jaar samen

ILFU Book Club met Sacha Bronwasser

Adres: Achter de Dom 14, Utrecht
Inloop v.a. 18:30
Aanvang 19:00
Prijs: 10,- inclusief koffie en thee
Prijs Members: gratis (reserveer je plek via het Mijn ILFU Dashboard)

De ILFU Book Club: een avond lang napraten en discussiëren over de beste literatuur