Datum
do. 20 apr.
Tijd
19:00 - 21:00
Locatie
Achter de Dom 14, Utrecht
Prijs
gratis
Word member
Voertaal
Nederlands
Schrijf je in

ILFU Book Club: Gijs Wilbrink

Gijs Wilbrink is de nieuwe hoofdredacteur van ILFU. Zijn debuutroman De Beesten verscheen eind vorig jaar en kreeg veel mooie recensies. Op 20 april hebben ILFU Members de kans om kennis met Gijs te maken tijdens een Book Club op de ILFU redactie, gewijd aan zijn roman De Beesten. Uiteraard heffen we ook het glas op Gijs' roman en zijn toekomst bij ILFU. Schrijf je in met de knop hiernaast.

Datum
do. 20 apr.
Tijd
19:00 - 21:00
Locatie
Achter de Dom 14, Utrecht
Prijs
gratis
Word member
Voertaal
Nederlands
Schrijf je in

‘Ik wil niet veel zeggen, maar volgens mij ging het al mis met Tom Keller toen die twee ooms hem ’s nachts meenamen naar het bos en hem dingen lieten doen die een jongen van negen nog lang niet zou moeten doen.’
Zo begint De beesten, het romandebuut van Gijs Wilbrink. Het speelt zich af in de Achterhoek, te midden van motoren, stropers, nertsenfokkerijen en handeltjes die het daglicht niet kunnen verdragen. In dit mystieke grensland vol geheimen groeit Tom Keller op, jongste telg van de beruchtste familie van de streek, en gezegend met een van God gegeven talent voor de motocross. Als hij jaren later plotseling verdwijnt, komt zijn opstandige dochter terug naar haar geboortegrond om hem te zoeken, met een dramatische familiereünie tot gevolg.

Book Club met Gijs Wilbrink