Datum
wo. 07 feb.
Tijd
20:00
Locatie
Theatercafé De Bastaard
Prijs
Gratis
Word member
Voertaal
Nederlands
Gratis toegang

U-Slam voorronde #1

De U-Slam is weer terug! Op woensdag 7 februari is tijd voor de allereerste voorronde van 2024

Soort

Poetry Slam
Datum
wo. 07 feb.
Tijd
20:00
Locatie
Theatercafé De Bastaard
Prijs
Gratis
Word member
Voertaal
Nederlands
Gratis toegang

In de aanloop naar het NK Poetry Slam in september 2024 organiseren we vier voorrondes en een jaarfinale, terug op het oude nest: Theatercafé De Bastaard. De winnaar van de jaarfinale gaat door naar de halve finale en dan mogelijk zelfs de finale van het NK Poetry Slam tijdens het festival in TivoliVredenburg.

Aanstormende en doorgewinterde slammers betreden het podium, en onze vaste presentator en winnaar van het NK Poetry Slam 2023 Nicole Kaandorp leidt de avond in goede banen.

Kandidaten:

Het publiek heeft alle macht dus stem met je roos op jouw favoriete dichter(s)! Voor de zwevende kiezers spreekt een prominent uit poëzieland een vurig stemadvies uit. Deze eerste U-Slam van het seizoen is dat Dean Bowen! De muziek wordt deze avond verzorgd door Luca van Baarle.

De winnaar van de avond wordt beloond met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam!

De voorrondes vinden plaats op:

  • woensdag 7 februari

  • woensdag 6 maart

  • woensdag 3 april

  • woensdag 1 mei

De jaarfinale vindt 5 juni plaats.

Wil je meedoen aan een van deze voorrondes, vul dan dit formulier in en stuur een mailtje met een foto van jezelf en 3 gedichten naar sophie@ilfu.com

We zijn ook altijd op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om te komen optreden, lijkt dat je wat, stuur ook dan even een mailtje naar sophie@ilfu.com.