Datum
di. 06 jun.
Tijd
20:00
Locatie
Café de Bastaard
Prijs
Gratis
Word member
Voertaal
Nederlands
Gratis toegang

U-Slam voorronde #3

Kom 6 juni de volgende U-Slam finalist scouten!

Soort

Poetry Slam
Datum
di. 06 jun.
Tijd
20:00
Locatie
Café de Bastaard
Prijs
Gratis
Word member
Voertaal
Nederlands
Gratis toegang

In de aanloop naar het NK Poetry Slam in september 2023 organiseren we vier voorrondes en een jaarfinale, terug op het oude nest: Theatercafé De Bastaard.
De winnaar van de jaarfinale gaat door naar de finale van het NK Poetry Slam tijdens het festival in TivoliVredenburg.

Aanstormende en doorgewinterde slammers betreden het podium en onze vaste presentator Nicole Kaandorp leidt de avond in goede banen. Het stemadvies is dit keer in handen van Iduna Paalman. Iduna is dichter en schrijver, schreef twee fantastische dichtbundels, 'De grom uit de hond halen' en 'Bewijs voor bewaring' die alom bejubeld werden en bekroond met literaire prijzen. Iduna las voor op podia als De Nacht van de Poëzie, Lowlands, Crossing Border en Read My World. Naast poëzie en proza schrijft ze toneelstukken en werkt ze als presentator en docent. De muziek wordt verzorgd door Christiaan Kuitert.
Het publiek heeft alle macht dus stem met je roos op jouw favoriete dichter(s)! Voor de zwevende kiezers spreekt een prominent uit poëzieland een vurig stemadvies uit.

Deelnemers deze maand:
- Myrthe Nauta
- Ida Hondelink
- Mandy Muller
- Rik Sprenkels

De winnaar van de avond wordt beloond met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam!

De voorrondes vinden plaats op:

  • dinsdag 4 april

  • dinsdag 2 mei

  • dinsdag 6 juni

  • dinsdag 4 juli

De jaarfinale vindt 4 september plaats.

Wil je meedoen aan deze (of de laatste) voorronde, stuur dan een mailtje met een korte biografie van jezelf en 3 gedichten naar sophie@ilfu.com.

We zijn ook altijd op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om te komen optreden, lijkt dat je wat, stuur ook dan even een mailtje naar sophie@ilfu.com.