Datum
zo. 02 okt.
Tijd
20:00
Locatie
TivoliVredenburg
Prijs
Word member
Voertaal
Nederlands, Engels
Koop tickets

YALFU 2022

Het Young Adult event van het ILFU.

Soort

Young Adult Festival
Datum
zo. 02 okt.
Tijd
20:00
Locatie
TivoliVredenburg
Prijs
Word member
Voertaal
Nederlands, Engels
Koop tickets

Het is weer tijd voor het YALFU, speciaal voor lezers tussen ca. 15 en 25 jaar! Op 2 oktober 2022 keert het succesvolle festival terug naar TivoliVredenburg. Onze host Samya Hafsaoui interviewt de beste internationale en Nederlandse YA-schrijvers. De afgelopen twee edities waren onder andere Amerikaanse bestsellerauteurs Leigh Bardugo en Angie Thomas, en Nederlandse en Europese YA-auteurs, onder wie Emmelie Arents (van de roman Woestijndief) en Pamela Sharon (van De geur van groen) aanwezig. Debutanten, auteurs van internationale bestsellers en alle populaire YA-genres krijgen een podium op deze dag. 

Verder is er buiten de zaal een YA-markt waar alle auteurs na afloop zullen signeren en waar je niet alleen boeken, maar ook de mooiste cadeautjes en boeken must-haves kan kopen.

Houd de website en nieuwsbrief in de gaten voor updates over het festival.

Word ILFU Member!

Het ILFU zoekt leden! Een lidmaatschap van het ILFU is de beste manier om alles wat het festival te bieden heeft mee te maken. Je bent de eerste die kaartjes kan kopen, je krijgt 20% korting op alle festivaltickets. 5% korting op ons cursusaanbod, toegang tot premium video- en audiomateriaal van de voorgaande evenementen en, het allerbelangrijkste, je ondersteunt het festival en de schrijvers die we programmeren. Meld je hier online aan, daarna kun je zodra de verkoop is gestart meteen met korting kaarten bestellen.

Over ILFU
Tijdens het ILFU International Literature Festival Utrecht ontmoet je smaakmakers uit de internationale literatuur. Het festival is een avontuurlijke staalkaart van literatuur over actuele thema’s en schrijvers die het verschil maken. Dit jaar vindt ILFU plaats van 23 september t/m 8 oktober 2022, met onder meer Exploring Stories, de jaarlijkse Belle van Zuylenlezing, het NK Poetry Slam, verschillende Book Talks met internationale schrijvers, het YALFU (Young Adult Literature Festival Utrecht), en als afsluiting de 39ste Nacht van de Poëzie.