Yalfu-host Samya Hafsaoui, foto: Anna van Kooij
Datum
zo. 02 okt.
Tijd
14:00
Locatie
TivoliVredenburg
Prijs
€25 / €20 (members krijgen 20% korting)
Word member
Voertaal
Nederlands, English
Koop tickets

YALFU 2022

Het Young Adult event van het ILFU.

Soort

Young Adult
Datum
zo. 02 okt.
Tijd
14:00
Locatie
TivoliVredenburg
Prijs
€25 / €20 (members krijgen 20% korting)
Word member
Voertaal
Nederlands, English
Koop tickets

Het is weer tijd voor het YALFU. Op 2 oktober 2022 keert het succesvolle festival terug naar TivoliVredenburg. Onze host Samya Hafsaoui interviewt de beste internationale en Nederlandse YA-schrijvers. De komende editie zullen de Syrische Zoulfa Katouh (Zolang de citroenbomen bloeien), de Amerikaanse Mackenzi Lee (Montague Siblings-serie), en de Nederlandse schrijvers Rani de Vadder (Toxine), Stefan Raatgever (De jongen die van de klif sprong en zacht terechtkwam) en Nadine Swagerman (Aan de andere kant van geluk) aanwezig zijn. Op deze dag wordt een podium geboden aan debutanten, auteurs van internationale bestsellers en alle populaire YA-genres. 

Foto: Jaime Kirby
Foto: Willemijn Wahl

Verder is er buiten de zaal een YA-markt waar alle auteurs na afloop aanwezig zullen zijn om te signeren en waar je niet alleen boeken, maar ook de mooiste cadeautjes en boeken must-haves kan kopen. Alle bezoekers krijgen een gratis goodiebag met o.a. YA-boeken.

Houd de website en nieuwsbrief in de gaten voor updates over het festival.

Word ILFU Member!

Het ILFU zoekt leden! Een lidmaatschap van het ILFU is de beste manier om alles wat het festival te bieden heeft mee te maken. Je bent de eerste die kaartjes kan kopen, je krijgt 20% korting op alle festivaltickets. 5% korting op ons cursusaanbod, toegang tot premium video- en audiomateriaal van de voorgaande evenementen en, het allerbelangrijkste, je ondersteunt het festival en de schrijvers die we programmeren. Meld je hier online aan, daarna kun je zodra de verkoop is gestart meteen met korting kaarten bestellen.

Foto: Anna van Kooij
Foto: Anna van Kooij
Foto: Anna van Kooij

Over ILFU
Tijdens het ILFU International Literature Festival Utrecht ontmoet je smaakmakers uit de internationale literatuur. Het festival is een avontuurlijke staalkaart van literatuur over actuele thema’s en schrijvers die het verschil maken. Dit jaar vindt ILFU plaats van 23 september t/m 8 oktober 2022, met onder meer Exploring Stories, de jaarlijkse Belle van Zuylenlezing, het NK Poetry Slam, verschillende Book Talks met internationale schrijvers, het YALFU (Young Adult Literature Festival Utrecht), en als afsluiting de 39ste Nacht van de Poëzie.

De presentator