1000 Dichters: aanmelden

Leuk dat je mee wilt doen aan de 1000-Dichtersmarathon! Aanmelden gaat als volgt:

(For English see this link)

  1. Zorg dat je weet wat het evenement inhoudt, op welke dag, in welke plaats je wilt voorlezen. De tijden zijn altijd tussen 12:00 en 17:00 uur. Die informatie vind je op de pagina ilfu.com/1000dichters.

  2. Vergewis je van de algemene voorwaarden en van je instemming daarmee. De belangrijkste punten zijn:

    ✔️ Ik houd me aan ILFU's gedragscode.
    ✔️  Ik ga ermee akkoord dat mijn optreden per livestream wordt uitgezonden.
    ✔️  ILFU en de betrokken (media)partners hebben het recht mijn gedicht en optreden te plaatsen op hun kanalen, maar de copyrights van mijn gedicht(en) blijven te allen tijde bij mij.

  3. Een aantal van de voorgelezen gedichten zullen we ook op diverse plekken publiceren. Als je daarvoor in aanmerking wilt komen, houd dan je gedicht alvast bij de hand (liefst in pdf) om het meteen te kunnen uploaden. Alleen vooraf ingestuurde gedichten komen in aanmerking voor publicatie. Vooraf insturen is dus niet verplicht.

  4. Vul het aanmeldformulier in door hieronder op de link te klikken. Het invullen duurt circa 6 minuten. Je krijgt na aanmelding direct twee bevestigingen per mail: de eerste zodra je een dag en tijdstip hebt gekozen, de ander nadat je het hele formulier hebt voltooid. Heb je geen bevestiging ontvangen? Kijk dan eerst nog even in je spambox en stuur ons daarna een mailtje.

Heb je nog vragen of ondervind je problemen bij het invullen? Stuur een berichtje naar Hidde en Fleur van team 1000 Dichters. Ze antwoorden je zo snel mogelijk. 1000dichters<at>ilfu.com.