De kaartverkoop voor Exploring Stories is gestart!

Exploring Stories is de grote festivaldag van ILFU met meer dan 20 internationale schrijvers in 4 zalen, signeersessies, muziek en gesprekken over de grote thema’s van onze tijd.

Tags

Exploring Stories

Word ILFU Member en steun onze schrijvers en verhalen

Vertel me meer

Voor de derde keer brengt ILFU op 30 september 2023 uitzonderlijke schrijvers en denkers van over de hele wereld samen. Ontmoet je favoriete auteurs, ontdek nieuwe stemmen en laat je inspireren door hun literaire blik op de wereld. Je gaat gegarandeerd met een stapel nieuwe boeken naar huis.

Exploring Stories is een festivaldag vol programma’s in vier zalen, die aanvoelt als een ontdekkingstocht. Op verschillende podia in TivoliVredenburg hoor je gesprekken met auteurs, journalisten en denkers uit alle windstreken die hun verhalen en gedachten over de wereld van nu met ons delen. Fictie- en non-fictieschrijvers, journalisten, politici, dichters en filosofen ontmoeten elkaar voor gesprekken over dé thema’s van deze tijd, zoals klimaatverandering, racisme, feminisme en het gevaar van AI. Daarnaast onderzoeken we ook de onderliggende sociale factoren die ons leven bepalen zoals eenzaamheid, vriendschap in tijden van polarisatie en de vraag hoe we met zaken als trots, (on)macht en jaloezie omgaan. 

Lees hier meer over Exploring Stories op 30 september