Poëziepodcast Camping de Vrijheid: Ellen Deckwitz

Poëzie lezen als het in elkaar zetten van een bouwpakket zonder handleiding, dat is zo'n beetje de insteek van Camping De Vrijheid. Ingmar Heytze is dichter en verzorgt maandelijks de poëzierubriek in het NOS radio-programma Met het Oog op Morgen. Die rol nam hij over van John Jansen van Galen, die zijn uitzendingen als vaste presentator van Het Oog steevast afsloot met een gedicht van een lievelingsdichter. Nu slaan zij de handen ineen en bouwen de roemruchte poëzierubriek van Het Oog uit tot een maandelijkse podcast.

Tags

Poëzie Podcast
Witte titel 'Camping de Vrijheid' op blauwe achtergrond, en gele ILFU letters op groene achtergrond

Word ILFU Member en steun onze schrijvers en verhalen

Vertel me meer

John en de recent verweesde Ingmar blikken terug én vooruit op de Nacht van de Poëzie, die op 7 oktober voor de veertigste keer plaatsgrijpt. Ze wisselen zoals altijd poëtisch nieuws, tips en geschenken uit en ontvangen niemand minder dan Ellen Deckwitz als hoofdgast. Met gedichten van velen en natuurlijk het Vergeetwoord van Proper. Beeldschone stem: Anouk Prins. Opname: Johan Borger. 

Beluister de aflevering

Je kunt de nieuwe aflevering van Camping de Vrijheid beluisteren in je favoriete podcastplayer, of in de webplayer hieronder.