Poëziepodcast Camping de Vrijheid: Robin Block

Poëzie lezen als het in elkaar zetten van een bouwpakket zonder handleiding, dat is zo'n beetje de insteek van Camping De Vrijheid. Ingmar Heytze is dichter en verzorgt maandelijks de poëzierubriek in het NOS radio-programma Met het Oog op Morgen. Die rol nam hij over van John Jansen van Galen, die zijn uitzendingen als vaste presentator van Het Oog steevast afsloot met een gedicht van een lievelingsdichter. Nu slaan zij de handen ineen en bouwen de roemruchte poëzierubriek van Het Oog uit tot een maandelijkse podcast.

Tags

Podcast Poëzie
Witte titel 'Camping de Vrijheid' op blauwe achtergrond, en gele ILFU letters op groene achtergrond

Word ILFU Member en steun onze schrijvers en verhalen

Vertel me meer

John en Ingmar feliciteren zichzelf en elkaar met de mijlpaal van de twintigste aflevering. Met meer, maar tegelijkertijd ook minder informatie over Rudi ter Haar, gedichten van Doe Maar Dicht Maar-winnaar 2023 Friso Bijleveld (overigens hadden we er nog wel even bij mogen vertellen dat de winnaar in de jongere categorie Amber Vanlerberghe is), Bart FM Droog, Peter Vos e.v.a. Hoofdgast: Robin Block. Beeldschone stem: Anouk Prins. Opname: Johan Borger. Het woord van Proper, u raadt het waarschijnlijk al: Paf!

Download Geite Gods van Bart FM Droog alhier: https://tpo.nl/wp-content/uploads/2023/06/droog-geite-gods.pdf

Meer van en over Robin Block: https://www.robinblock.nl

Beluister de aflevering

Je kunt de nieuwe aflevering van Camping de Vrijheid beluisteren in je favoriete podcastplayer, of in de webplayer hieronder.