Datum
zo. 29 sep.
Tijd
13:00 - 18:00
Locatie
TivoliVredenburg
Prijs
Weekendticket: €35, dagticket: €22,50. Korting weekendticket: €20, Dagticket: €12,50
Word member
Voertaal
Nederlands, English
Koop tickets

Exploring Stories – Zondag (Nature's Narrative)

For English, click here.

Exploring Stories is een weekender geworden, met meer dan 25 internationale schrijvers in 4 zalen, signeersessies, muziek en gesprekken over de grote thema’s van onze tijd. We belichten op de zaterdag politieke en maatschappelijk-sociale onderwerpen in al hun gelaagdheid. De festivalzondag is geheel en al gewijd aan het thema ‘Nature’s Narrative’ waarin we ons buigen over de grote vraag in hoeverre de stem van de mens kan spreken voor andere entiteiten.

Prijslijst
Regulier weekendticket: €35
Regulier dagticket: €22,50

Weekendticket <25 jr, student, CJP, U-pas: €20
Dagticket <25 jr, student, CJP, U-pas: €12,50

ILFU Members krijgen 20% korting op het reguliere tarief.

Soort

Exploring Stories
Datum
zo. 29 sep.
Tijd
13:00 - 18:00
Locatie
TivoliVredenburg
Prijs
Weekendticket: €35, dagticket: €22,50. Korting weekendticket: €20, Dagticket: €12,50
Word member
Voertaal
Nederlands, English
Koop tickets

Voor de vierde keer brengt ILFU op Exploring Stories uitzonderlijke schrijvers en denkers van over de hele wereld samen. Ontmoet je favoriete auteurs, ontdek nieuwe stemmen en laat je inspireren door hun literaire blik op de wereld. Je gaat gegarandeerd met een stapel nieuwe boeken naar huis.

Het festivalprogramma Exploring Stories was vorig jaar zo’n groot succes dat we besloten hebben een extra festivaldag toe te voegen. Zo kunnen we alle auteurs en de belangrijke onderwerpen die zij meebrengen nog meer aandacht geven. Op zaterdag 28 september klinken als vanouds op de vier podia in TivoliVredenburg gesprekken met fictie- en non-fictie-schrijvers, journalisten, politici, dichters en filosofen. Zij ontmoeten elkaar voor gesprekken over dé thema’s van deze tijd, zoals (verborgen) perspectieven op hedendaagse oorlogen, antropocentrisme, racisme, femicide, transfobie en sociale ongelijkheid. We belichten op de zaterdag politieke en maatschappelijk-sociale onderwerpen in al hun gelaagdheid; de festivalzondag is geheel en al gewijd aan het thema ‘Nature’s Narrative’ waarin we ons buigen over de grote vraag in hoeverre de stem van de mens kan spreken voor andere entiteiten.

Op het festivalplein staan er gedurende het weekend boekenstands en eetkraampjes en vinden er diverse signeersessies plaats.

Exploring Stories – Zaterdag