ILFU Festival 2023

Het ILFU festival is terug op 23 september t/m 7 oktober 2023.

Word ILFU lid!

Nacht van de Poëzie 2022

Het ILFU 2022 sluit op 8 oktober weer traditiegetrouw af met de Nacht van de Poëzie, de 39ste editie alweer. De eerste namen, waaronder Joke van Leeuwen, Marieke Lucas Rijneveld, Mustafa Stitou en Charlotte Van den Broeck, zijn inmiddels aangekondigd.

Klik hier voor meer informatie over de Nacht van de Poëzie
Nacht van de Poëzie 2022

ILFU Book Talks

Ieder jaar organiseert ILFU meerdere Book Talks, en zo ook weer dit jaar. De grote Jonathan Franzen zal op 23 september het festival openen. In het verleden kwamen onder andere al David Mitchell, Jeanette Winterson en Douglas Stuart langs.

Klik hier voor meer informatie over de ILFU Book Talks
ILFU Book Talks

ILFU Exploring Stories

Op 1 oktober vindt weer ILFU Exploring Stories plaats, waar auteurs als Olivia Laing, Sharon Dodua Otoo, Tash Aw, Ayelet Gundar Goshenen en Doireann Ní Ghríofa met elkaar in gesprek zullen gaan over actuele thema's.

Klik hier voor meer informatie over Exploring Stories
ILFU Exploring Stories

YALFU 2022

Op zondag 2 oktober vindt YALFU plaats, het Young Adult event van ILFU, waar Samya Hafsaoui in gesprek zal gaan met onder andere Zoulfa Katouh, Mackenzi Lee en Rani de Vadder.

Klik hier voor meer informatie over YALFU
YALFU 2022

NK Poetry Slam 2022

Zaterdag 24 september vindt op het ILFU de finale van de NK Poetry Slam plaats. De winnaars van de regionale voorrondes zullen het op het podium van TivoliVredenburg tegen elkaar opnemen.

Klik hier voor meer informatie over de finale van het NK Poetry Slam
NK Poetry Slam 2022